Jatkuvan haun ohjeet

Päivitetty 11.8.2016

Jatkuvassa haussa rahastolta voi hakea korkeintaan 2000,00 € suuruisia avustuksia. Jatkuva haku on käynnissä ympäri vuoden pois lukien heinäkuun lomakuukausi. Avustuspäätökset annetaan pääsääntöisesti kuukauden sisällä hakemuksesta. Avustukset on tarkoitettu pieniin, nopealla aikataululla toteutettaviin projekteihin. Avustus maksetaan jälkikäteen lyhyttä kuvallista loppuraporttia sekä projektin tilinpäätöstä ja kuitteja vastaan.

Isompiin projekteihin voi hakea avustusta noin kolme kertaa vuodessa järjestettävillä hakukierroksilla. Lue lisää sivulta Hakukierrosten ohjeet.

Yleisiä linjauksia rahaston avustuskohteista löydät sivulta Avustuskohteet. Esimerkkejä projekteista, joille rahasto on myöntänyt avustusta, löydät puolestaan sivulta Myönnetyt avustukset.

Myönnetyn avustuksen nostamiseen liittyvät ohjeet löydät sivulta Avustuksen nostaminen.

Hakuohjeet:

(HUOM: TTER uudistaa hakujaan aika ajoin. Muista siis tarkistaa hakuohjeet tältä sivulta aina ennen hakemuksen jättämistä.)

  • Täytä hakemuksen tiedot hakulomakkeeseen https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/. Hakulomakkeessa kysytään mm. projektin kuvausta sekä talousarviota
  • Avustuspäätökset ilmoitetaan hakijoille yhteystiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  • Myönnetty avustus maksetaan lyhyttä kuvallista loppuraporttia sekä projektin tilinpäätöstä ja kuitteja vastaan. Nämä lähetetään osoitteeseen tter(ät)list.ayy.fi.Raportti on syksystä 2013 eteenpäin mahdollista palauttaa myös videomuodossa. Kysy tästä lisää tter@list.ayy.fi!

Tärkeitä huomioita:

  • Avustuksen suuruus on maksimissaan 2000 €.
  • Projektiin myönnetään ainoastaan haettu rahasumma tai ei mitään. Toisin sanoen, mikäli johtokunta katsoo, että haettu summa on liian suuri projektiin nähden, projektiin ei myönnetä avustusta. Kannattaa pohtia tarkkaan, kuinka paljon avustusta projektiin hakee.
  • Myönnetty avustus on nostettava vuoden kuluessa sen myöntämisestä. Määräaikaan mennessä nostamatta jätetyt avustukset katsotaan rauenneiksi.
  • TTER voi halutessaan jättää hakemuksen käsittelemättä, mikäli haettava summa on liian suuri, samaan projektiin on jo haettu avustusta tai muusta vastaavasta syystä.
  • Lähettämällä hakemuksen annat TTER:lle luvan julkaista hakijatahon ja projektin nimen TTER:n nettisivuilla mikäli avustus myönnetään.